Ε.Κ.Θήβας: Ο Κυβερνητικός κατήφορος δεν έχει ΤΕΛΟΣ!!!

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!

Η κυβερνητική τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκτός από τους εργαζόμενους σε δομές υγείας & φροντίδας, περιλαμβάνει διάταξη και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού), η οποία αποσκοπεί δήθεν στην διαμόρφωση ασφαλούς υγειονομικής εικόνας στους χώρους δουλειάς. Δηλαδή σε λίγο θα καταργήσουν και το ιατρικό απόρρητο και εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα ζητούν το ιατρικό ιστορικό από την ημέρα γέννησης μέχρι την ημέρα πρόσληψης.

Η κυβέρνηση έχει πλέον ευθυγραμμισθεί με τα συμφέροντα της εργοδοσίας και τα υλοποιεί νομοθετώντας όχι μόνο  για τον εμβολιασμό  αλλά και το εργασιακό καθεστώς που θα επικρατεί στην χώρα. Δουλειά ήλιο με ήλιο, χωρίς δικαιώματα, με μισθό πείνας που θα συνεχίσει να είναι παγωμένος για το 2021 και αύξηση κοροϊδία 13 € (2%) από 1-1-2022 κατ’ εντολή των εργοδοτών  και αγνοώντας τις προτάσεις των συνδικάτων για άμεση επαναφορά στα 751 €. Ο Πρωθυπουργός ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για αυξήσεις διπλάσιες του ρυθμού ανάπτυξης αφήνοντας τον κατώτατο μισθό κάτω από το όριο της φτώχιας.

Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Κύριοι της κυβέρνησης με εκβιασμούς και απειλές δεν πείθεις το λαό. Τον λαό τον πείθεις όταν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τη ζωή του και το δείχνεις με την αύξηση του εισοδήματός του και γενικότερα την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του. Για παράδειγμα στην περιοχή μας η Κυβέρνηση της Ν.Δ., που τόσο κόπτεται για την υγεία μας και εν μέσω της πανδημίας, έχει δρομολογήσει την συγχώνευση ή το κλείσιμο του νοσοκομείου μας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού ότι δεν μπορούν να λειτουργούν νοσοκομεία σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καλεί το Δήμο, τα σωματεία μέλη του, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους επαγγελματικούς & επιστημονικούς φορείς και όλους τους πολίτες της περιοχής, να ξεσηκωθούν για να αποτρέψουμε το πιθανό κλείσιμο του νοσοκομείου και να καταφέρουμε την πλήρη και οριστική στελέχωση του σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό που θα προσφέρει πραγματική και ποιοτική υγειονομική φροντίδα.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ & ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ

 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. 

Σχετικά